Inred med konsolbord

Konsolbordet har många användningsområden och passar i alla hem. Tack vare sin stilrena och nätta form är det en prydnad i sig samtidigt som det fyller en praktisk funktion. Med ett fint konsolbord från BoConcept skapar du en elegant känsla i ditt hem. Bordet är perfekt för att visa upp vackra och värdefulla föremål som du vill se varje dag. Eftersom strukturen och designen är mycket smäcker känns bordet aldrig skrymmande. Det låter ljuset strömma in samtidigt som det kan användas för avlastning av tillfälliga saker.

Mångsidigt bord

Konsolbord kallas ibland också för avlastningsbord eller sidobord. Kärt barn har många namn och det är nog just mångsidigheten som gör att konsolbordet aldrig upphör att vara modernt. Många trivs till exempel med att ha ett elegant konsolbord i hallen där det kan användas för att lägga nycklar, vantar och annat smått och gott. Undvik dock att låta det bli belamrat med saker utan se till att även ha ordentligt med förvaring i hallen för kläder och skor. Ett bra tips är att välja ett konsolbord som har inbyggd förvaring i form av lådor och fack. Exempel på hur du kan inreda ditt konsolbord är att lägga en hög med dina favorittidningar eller böcker som du kan bläddra i när andan faller på. Konsolbordet passar också för vackra krukväxter eller värdefull glaskonst. Om du har barn är bordet ett bra sätt att ställa leksaker på så att du slipper snubbla på dem.

Ett konsolbord fungerar också bra när du inreder en liten lägenhet eftersom de ger ett luftigt intryck med sina öppna ytor. Använd gärna bordet för att ställa en lampa på så får du samtidigt en mysig punktbelysning i ditt hem. Om du har begränsat med plats kan du använda konsolbordet som sidobord vid soffan istället för att köpa ett extra bord. På så sätt blir ditt hem luftigare och känns större samtidigt som du skapar flera funktioner med ett enda bord.

Ett konsolbord passar med andra ord bra i alla typer av rum och hem. Ytterligare en fördel med bordet är att det går att flytta runt på ett smidigt sätt mellan olika rum när du blir sugen på att möblera om.